• +86 07608862860
  • Kontakt nu
  • Benzalkoniumchlorid Ikke- vaskeri Skumdæmmende Sanitizer til beskyttelse af handens sundhed

    Slip tid: 2020-07-07 17:38:28  Hits: 26

    I dag er mange mennesker fristet til at købe håndholdte sanitetsmidler, der dræber 99.99% for at slippe for infektioner og sygdomme.Håndvask med sæbe er en effektiv måde at reducere hudmikrober på og fjerne overførsel af smitsomme sygdomme på.


    Vaske vores hænder vil ikke altid være bekvem eller mulig, især når vi var udenfor eller på hospitaler, men ved hjælp af hånddesinfektionsmidler kan det bedste alternativ til sæbe og vand.Vi ved alle, at vi i denne covid19-situation forsøger at modstå sygdommen ved ofte at vaske hænder.   Håndhygiejnen er den nemmeste måde at beskytte os selv på, når vi går.


    Du kan desinficere din hånd ved at bruge denne benzalkoniumklorid let, som absolut dræber 99.9% bakterier effektivt!


    Denne benzalkoniumklorid skumdesinfektionsmiddel har en høj effektiv bredspektret sterilisering.Pouring af en lille mængde addition kan opnå en fremragende antibakteriel effekt.Dette håndrenseskum anvendes normalt i alle husstande8217s, og det anvendes også bredt i medicin.Når du tager på hospitalet, bør du bruge det til ikke at vaske rensemiddel skummer.Det er vigtigt at vogte hænder for at beskytte os selv ved at udrydde sygdommens spredning.

     

    fordelene ved benzalkoniumkloridskum:

    222222color   Mild, ikke imuleret og sikkerhed ved klinisk anvendelse

    Denne flaske håndsanting skum er helt sikkert til familiens brug og til børn.Det kan nemt åbnes ved at trykke på pumpeapparatet for at anvende hurtigt og derefter dækket godt, som sikrer, at den ikke er kontamineret.

     

    222222color   Ingen irritation af hud, slimhinder og øjne og har ingen allergi over for huden

    Det er almindeligt, at alkoholbaserede håndsanting har tendens til at tørre ud efter påføring i vores hud.Men i dette håndsanatoriske skum med benzalkoniumchlorid er det bedst at anvende, hvis man lider af hudfølsomhed.Dette produkt er sikkert for alle hudtyper, men det kan ikke for årsage tørhed efter påføring på overfladen af vores hud.

     

    222222color   Fuld og kompakt skum, omhyggelig, ren alle hænder og hud

    Vi plejer at begunstige følelsen af en skummende håndsansynliggør, når vi søger ind i vores hænder og har tendens til at sprede den mere konsekvent for bedre saniterende dækning, som helt sikkert renser hele overfladen af huden.Dette håndrenseskum giver mere brug, selv om vi presser en lille mængde skum ud, kan sprede sig for at dække hele hånden, men jo mere alsidig skum, jo bedre.

    222222color   En lille mængde dræber 99.99% bakterier

    Bekæmp spredningen af bakterier, der klinisk har vist sig at eliminere 99.99% af sygdomme, der kan forårsage sygdom.Denne skum antibakterielle håndsanting er bedst for alle, is ær på hospitaler.

     

      Endelig tillader dette benzalkoniumkloridskum os at tilbyde en håndsanilizer-mulighed uden tørring og irritation af vores hud, som er sikker til at blive brugt flere gange hver dag.Det kan hjælpe os med at sikre den bedste beskyttelse mod infektioner i hånden.Denne ikke-tunge flaske er bekvem til at bære, mens du befinder dig på hospitalet, eller hvor du befinder dig.Vi anbefaler dette produkt til dig.

    Tidligere: Hvordan skal man vælge håndSani...

    Næste: Hvorfor vælge at bruge Silver-io...